Elderberry Immune Support Gummies

Gummy Elderberry Immune Support – Berry -karkit ovat superhyviä. Ne sisältävät luomuseljanmarjaa, luonnossa kasvanutta luomumustikkaa, luomuinkivääriä ja sinkkiä.

 • Valmistetaan luomuseljanmarjasta ja sinkistä
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
39,99 €
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  54 gummies
  Alkuperäishinta
  39.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  27
  Tuotenumero
  10414
  EAN
  051494104149

Elderberry Immune Support Gummies

Gummy Elderberry Immune Support – Berry on todennäköisesti maailman paras ja terveellisin karkki. Se sisältää luomuseljanmarjaa, luonnossa kasvanutta luomumustikkaa, luomuinkivääriä ja sinkkiä. Seljanmarjaa on käytetty pitkään etenkin kansanparannuksessa. Seljanmarjoissa on C-vitamiinia, beetakaroteenia ja kasviravinteita.

Sinkillä on elimistössä monta tärkeää tehtävää. Se tukee immuunipuolustuksen normaalia toimintaa ja auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja säilyttämään kehon normaalin happotasapainon. Sinkki on tärkeää myös siksi, että se auttaa pitämään hiilihydraattiaineenvaihdunnan, kognitiiviset toiminnot ja DNA-synteesin normaalina. Sinkki vaikuttaa myös hedelmällisyyteen ja lisääntymiseen. Lisäksi sinkki tukee normaalia makroravinnevaihduntaa, rasvahappojen ja A-vitamiinin imeytymistä sekä normaalia proteiinisynteesiä. Läheskään kaikki eivät tiedä, että sinkki auttaa myös pitämään ihon, hiukset ja kynnet kunnossa ja tukee myös luuston terveyttä. Sinkin hyödyt eivät lopu vielä tähän, sillä sinkki auttaa pitämään veren testosteronipitoisuuden normaalina ja näkökyvyn kunnossa. Lisäksi sinkki osallistuu solunjakautumisprosessiin. Sinkki on siis äärettömän tärkeä hivenaine.

Desilitrassa tavallista appelsiinimehua on vähintään 8 g sokereita. Tavallisessa appelsiinimehulasillisessa on siis 50 g sokereita, eli 20-kertainen määrä yhteen karkkiin verrattuna.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Energia 15 kcal/62,8 kJ
Proteiini 0 g
Hiilihydraatit 3 g
josta sokereita 2 g
Rasva 0 g
Sinkki 6 mg 60
Seljanmarja 400 mg *
Villimustikka 100 mg *
Inkivääri (juuri) 20 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Seljanmarja ((Sambucus nigra), mustikka (Vaccinium myrtillus), inkivääri (Zingiber officinale, juuri), sinkkisitraatti, ekologinen tapiokasiirappi, luomuruokosokeri, omenapektiini, natriumsitraatti, sitruunahappo, auringonkukkaöljy, karnaubavaha.

Annostus

2 karkkia päivässä. Voidaan nauttia ruoan kanssa tai ilman.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiElderberry Immune Support Gummies
Luokitus