Eskio-3 Pure Omega 3 – kapselit

Eskio-3 Pure on erittäin puhdas ja hyvä omega-3-lisäravinne. Jos haluat kuitenkin ehdottomasti parasta, puhtainta ja stabiileinta omega-3-öljyämme, suosittelemme Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega-3:sta. Se on parempi kuin mikään muu omega-3-öljy, jota olemme löytäneet markkinoilta.

 • Parhaat arvosanat puhtaudesta ja stabiilisuudesta
 • Saadaan ainoastaan syvänmeren kaloista, sardiineista ja anjoviksista
 • Sertifioitu ISO-9000 (laatu) ja ISO-14000 (ympäristö) mukaisesti
 • Luonnollinen ja tiivistämätön
Special Price 22,99 €
Regular Price 24,99 €
Hinta per päivä
0,38
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  120 kaps
  Alkuperäishinta
  17.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  120
  Tuotenumero
  842674
  EAN
  7 391325 933412

Eskio-3 Pure Omega 3 – kapselit

Eskio-3 Pure on erittäin puhdas ja hyvä omega-3-lisäravinne. Jos haluat kuitenkin ehdottomasti parasta, puhtainta ja stabiileinta omega-3-öljyämme, suosittelemme Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega-3:sta. Se on parempi kuin mikään muu omega-3-öljy, jota olemme löytäneet markkinoilta. Kun kalaöljy on uutettu, se käy läpi puhdistusprosessin, jota kutsutaan molekyylitislaukseksi, jossa kalaöljy erotetaan epäpuhtauksista. Suojaavat ja luonnolliset antioksidantit, jotka tavallisesti menetetään omega-3-rasvahappojen tuotannossa, palautetaan, jotta saadaan aikaan stabiili kalaöljy, joka ei hapetu. Omega-3-rasvahappoja on saatava ravinnosta tai lisäravinteista, koska ne ovat välttämättömiä rasvahappoja, joita elimistö ei pysty tuottamaan itse. Tieteellisissä tutkimuksissa on osoitettu, että omega-3-rasvahapolla on monia terveysvaikutuksia aivoille ja keholle.

Eskio-3 ei ole tiivistetty kalaöljy. Tiivistettyjä tai erittäin väkeviä kalaöljyjä kannattaa varoa. Eskio-3 ei sisällä yli 38 % omega-3-rasvahappoja, sillä kalan rasvassa ei koskaan ole yli tätä määrää omega-3-rasvahappoja. ESKIO-3 High 65% on puolestaan erittäin väkevä kalaöljy, mutta olemme päättäneet olla sisällyttämättä sitä, koska uskomme, että Eskio-3 on luonnollisempi ja parempi.

Mitä on PUFANOX
Eskio-3 on yksi markkinoiden parhaista kalaöljyistä. Sen lisäksi, että Eskio-3 on erittäin puhdasta kalaöljyä, sillä on myös erittäin vähäinen taipumus kovettua, mikä tekee siitä yhden kestävimmistä kalaöljyistä. Tämä on erittäin tärkeää, sillä hapan monityydyttymätön rasva on erittäin haitallista elimistölle. PUFANOX on heidän oma antioksidanttinsa, ja sillä on erittäin tärkeä rooli ESKIO-3:n stabiilisuudessa.

Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Vaikutus saavutetaan 250 mg:n päivittäisellä EPA:n ja DHA:n saannilla.
FRIEND OF THE SEA:n sertifioima ympäristöystävällisten kalastus- ja tuotantomenetelmien noudattaminen.

 • Eskio-3 on yksi laajimmin tutkituista ja dokumentoiduista kalaöljyistä
 • Eskio-3 on markkinoiden stabiilein kalaöljy. Se sisältää patentoitua antioksidanttiseosta Pufanoxia, joka palauttaa puhdistusprosessin aikana menetetyt antioksidantit
 • Tiivistämätön kalaöljy (edullista, koska tiivistettyjen öljyjen valmistajat käsittelevät kalaöljyä kemiallisesti omega-3-pitoisuuden lisäämiseksi)
 • 100% luonnollista omega-3-rasvahappoa runsaan EPA- ja DHA-pitoisuuden ansiosta. Elimistö muuntaa EPA:ta ja DHA:ta omega-3:ksi
 • Luonnollisesti tiivistetty Omega-3, joka on kestävä ja sisältää runsaasti Omega-3-rasvahappoja luonnollisessa muodossa, eli samassa muodossa kuin ne esiintyvät luonnossa, ilman kemiallisia prosesseja
 • ESKIO-3 Pure on dokumentoitu 7 väitöskirjatyössä, 28 kliinisessä tutkimuksessa ja yli 130 tieteellisessä julkaisussa. Mikään muu markkinoilla oleva kalaöljy ei todennäköisesti ole yhtä hyvin tutkittu ja dokumentoitu.
Päivittäinen annos 1 kapseli 2 kapselia 3 kapselia
Kalaöljy 1000 mg 2000 mg 3000 mg
Omega-3 rasvahapot 350 mg 700 mg 1050 mg
joista EPA:ta 160 mg 320 mg 480 mg
joista DHA:ta 100 mg 200 mg 300 mg

DRI = Päivittäinen viitearvo
* DRI ei määritelty

Ainesosat

Kalaöljy, liivate, kosteuttava aine (glyseroli), PUFANOX [E-vitamiini (D-alfa-tokoferyyliasetaatti), antioksidantti (tokoferolirikkaat uutteet, rosmariiniuute, soijalesitiini, askorbyylipalmitaatti, DL-alfa-tokoferoli)], lime-aromi.

Annostus

1–3 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Määrä olisi sovitettava muuhun rasvaisen kalan saantiin.

Eskimo-3 kapselimuodossa (ei Eskimo-3 nestemäisessä muodossa) voidaan säilyttää huoneenlämmössä (20-25 astetta), ja pimeässä paikassa eikä lähellä kuumaa lämmönlähdettä. Eskimo-3:a voi säilyttää myös jääkaapissa (ei saa olla liian kosteaa) sen mukana olevassa pakkauksessa. Jos Eskimo-3:a säilytetään kylmässä, kapselissa voi esiintyä pieniä saostumia. Nämä ovat lyhyiden rasvahappojen kiteytymiä. Tämä ei ole millään tavalla vaarallista tai haitallista, eikä huononna tuotetta.

Mitä on PUFANOX

Eskimo-3 on yksi markkinoiden parhaista kalaöljyistä. Sen lisäksi, että Eskimo-3 on erittäin puhdasta kalaöljyä, sillä on myös erittäin vähäinen taipumus kovettua, mikä tekee siitä yhden kestävimmistä kalaöljyistä. Tämä on erittäin tärkeää, sillä hapan monityydyttymätön rasva on erittäin haitallista elimistölle. PUFANOX on heidän oma antioksidanttinsa, ja sillä on erittäin tärkeä rooli Eskimo-3:n stabiilisuudessa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Vasta-aiheet

Henkilöt, joilla on perinnöllinen verenvuototauti, eivät saa käyttää Eskimo-3-valmistetta. Omega-3-rasvahapot voivat pidentää verenvuotoaikaa jonkin verran. Henkilöiden, jotka käyttävät verenohennuslääkkeitä (Apekumaroli, Warfariini) tai asetyylisalisyylihappoa (Bamycor, Trombyl, Magnecyl ym.), tulisi siksi neuvotella lääkärin kanssa ennen Eskimo-3-hoidon aloittamista.

Write Your Own Review
PalautteesiEskio-3 Pure Omega 3 – kapselit
Luokitus