Flora 300-14, 7 päivän kuuri

Rating:
100% of 100

Flora 300-14 on tehokas ja korkealaatuinen probioottikuuri, joka sisältää 14 eri bakteerikantaa. Tuotetta käytetään rajujen vatsa- ja suolistovaivojen hoitoon tai antibioottikuurin aikana.

 • 300 miljardia bakteeria jokaisessa kapselissa
 • Joka kapselissa 14 kantaa, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa
 • Ei sisällä maitoa, soijaa tai magnesiumstearaattia
 • Laboratoriossa testattu Ei sisällä gluteenia, maitotuotteita, soijaa, GMO:ta, glyfosaattia, torjunta-aineita, kasvimyrkkyjä eikä magnesiumstearaattia
42,99 €
Hinta per päivä
6,14
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  7 kaps
  Alkuperäishinta
  42.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  7
  Tuotenumero
  40140
  EAN
  0 51494 40140 8

Flora 300-14, 7 päivän kuuri

Flora 300-14 on tehokas seitsemän päivän probioottikuuri henkilöille, joilla on rajuja vatsa- ja suolisto-häiriöitä. Se on markkinoiden vahvin probiootti (suolistobakteeri). Se sisältää 14 eri kliinisesti tutkittua hyödyllistä suolistobakteerikantaa, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa. Yhdessä kapselissa on 300 miljardia bakteeria. Flora 300-14 sopii erinomaisesti ihmisille, joilla on pahoja ruoansulatusvaikeuksia. Sen avulla voi myös palauttaa suolistotasapainon antibioottikuurin aikana tai sen jälkeen.

Kunnollinen suolistofloora on välttämätön hyvän ruoansulatuksen ja terveyden kannalta. Suolistobakteerit ovat elimistölle hyödyllisiä, sillä ne tasapainottavat suoliston mikroflooraa. Se puolestaan edistää mm. ruoansulatusprosessia sekä haitallisten aineiden ja kuona-aineiden poistamista. Flora 300-14 on suunniteltu luomaan nopeasti terveen flooran ohut- ja paksusuoleen. Flora 300-14 sisältää 300 miljardia bakteerisolua 14 eri kannasta, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa. Flora 300-14 ei sisällä maitotuotteita.

Tämä tuote säilytetään jääkaapissa, ja se tulee laittaa sinne heti toimituksen saavuttua. Suosittelemme, että haet pakettisi heti, kun olet saanut saapumisilmoituksen sen noudosta.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos  
Maitohappobakteereita 14 eri kannasta 300 miljardia

Ainesosat

Täyteaine (selluloosa), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, L-leusiini), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, kasviperäinen kapseli (selluloosa).

Annostus

1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, voit rikkoa sen ja sirotella sisällön kylmään ruokaan tai juomaan, joka nautitaan heti.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytetään jääkaapissa.

Asiakasarvostelut
 1. Vatsani pelastui
  Arvo
  100%
  Vatsani pelastui sen jälkeen, kun antibiootit tuhosivat sen täysin. Se oli huonona 2,5 viikkoa. Kolmantena päivänä vatsani jo rauhoittui.

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Tosi hyvä!
  Arvo
  100%
  Minulla oli vakava infektio, ja minulle annettiin antibiootteja sekä suonensisäisesti että kaksi eri kuuria peräkkäin sen jälkeen. Vatsani oli täysin sekaisin, eikä mikään auttanut. Ostin nämä ja ne olivat erittäin tehokkaita. Jo 3 päivän kuluttua suoliston toiminta palautui normaaliksi, ja kuurin jälkeen tunsin oloni täysin toipuneeksi.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiFlora 300-14, 7 päivän kuuri
Luokitus