JUURI NYT – 20 % alennus tuotteista hiukset, kynnet ja iho!

Flora Basic Probiootit

Markkinoiden ehkä paras perusprobiotika, jossa on 5 miljardia bakteeria 5 kliinisesti tutkitusta ja suolistossa luonnollisesti esiintyvästä kannasta per kapseli. Sopii sekä naisille, miehille että lapsille.

 • 5 kliinisesti tutkittua ja luonnollisesti esiintyvää kantaa
 • 5 miljardia bakteeria per kapseli, jotka kestävät huoneenlämpötilaa
 • DR-kapseli ilman muovia maksimaalista selviytymistä vatsan happamassa ympäristössä
 • Biohajoava purkki, joka on vapaa hormonihäiritsevistä aineista kuten BPA, BPF, BPS, pehmentimet ja ftalaatit
 • Vapaa maito, gluteeni, GMO ja magnesiumstearaatti
 • Valmistettu ISO9001- ja HACCP-standardien mukaan
 • Sopii vegaaneille ja kasvissyöjille
Special Price 24,99 €
Regular Price 29,99 €
Hinta per päivä
0,83
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Ei ole varastossa
   • Osta lisää - Säästä lisää
   • Osta 2 kpl hintaan 23,99 € kpl ja säästä 4%
   • Osta 3 kpl hintaan 22,99 € kpl ja säästä 8%
   • Osta 4 kpl hintaan 21,99 € kpl ja säästä 12%
  Koko
  30 kaps
  Alkuperäishinta
  29,99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  GREAT10010
  EAN
  7350131871097

Flora Basic Probiootit

Flora Basic on paras perusprobiotika, johon olemme törmänneet. Jokainen kapseli sisältää 5 miljardia bakteeria 5 kliinisesti tutkitusta ja luonnollisesti esiintyvästä kannasta. Se sopii erinomaisesti lievistä suolistovaivoista kärsiville henkilöille, joilla on lieviä vatsa- ja suolisto-oireita, sekä niille, joilla on levoton tai kupliva/kaasuuntunut vatsa ja suolisto. Henkilöille, jotka kärsivät vaikeammista suolistovaivoista kuten IBS, haavainen paksusuolen tulehdus, Crohnin tauti ja vuotava suoli, suosittelemme sen sijaan Flora Plus+ Probiotikaa.

Flora Basic sopii erinomaisesti 5-vuotiaille lapsille, mutta myös vanhemmille ja nuoremmille naisille ja miehille. Se on vapaa gluteenista, maitotuotteista, GMO:sta, magnesiumstearaatista, sekä hormonihäiriöitä aiheuttavista aineista kuten BPA, BPF, BPS, ftalaateista ja muista pehmittimistä.

Bakteerien määrä per kapseli
Flora Basic sisältää 5 miljardia terveellisiä ja suolistossa luonnollisesti esiintyviä bakteereita per kapseli.

Bakteerikannat
Flora Basic sisältää 5 eri kantaa.

Säilytys – huoneenlämpö tai jääkaappi
Kaikki probiootit säilyvät parhaiten viileässä jääkaapissa, mutta Flora Plus+ kestää huoneenlämpöä ja se voidaan ottaa mukaan myös matkoille.

Purkki
Flora Basic käyttää biohajoavaa muovipurkkia, joka on täysin vapaa hormonihäiriöitä aiheuttavista aineista kuten BPA, BPF, BPS, ftalaateista ja muista pehmittimistä. Purkki valmistetaan sokeriruo'osta peräisin olevasta polyeteenistä, uusiutuvasta raaka-aineesta.

Valmistus
Flora Basic valmistetaan ei vain tiukan laadunvarmistusjärjestelmän ISO9001 alla, vaan myös kansainvälisen elintarviketurvallisuusjärjestelmän ISO 22000 ja HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) mukaisesti. Flora Basic on luonnollisesti vapaa gluteenista, maitotuotteista, geenimuunnelluista aineista ja se sopii sekä vegaaneille että kasvissyöjille.

Selviytyminen
Valitettavasti on yleinen harhaluulo, etteivät bakteerit selviä vatsahaposta. Ajattele esimerkiksi hapankaalia, muita fermentoituja vihanneksia, juureksia ja maaperän bakteereja, jotka antoivat meille jatkuvan bakteerien saannin suoliston bakteerikantaan vaikka ne eivät olleetkaan kapseleissa. Flora Basic sisältää kuitenkin prebiootteja, kuten Fruktooligosakkarideja (FOS), jotka lisäävät bakteerien selviytymistä paksusuoleen ja pitävät niitä elinvoimaisina pidempään. Flora Basic käyttää myös niin kutsuttuja DR-kapseleita (Delayed Release) suojatakseen probiootteja vatsahapolta. DR-kapselit ovat hienoimpia kapseleita, joita olemme nähneet selviytymään vatsahaposta, ja ne ovat tietysti täysin vapaita muovipolyymeistä. DR-kapselit auttavat suojaamaan herkkiä ainesosia, jotka ovat alttiita vatsahapolle ravintolisissä. Kapseli liukenee pidemmän ajan kuluessa ja suojaa kapselin ainesosia mahanesteiden hajoamiselta niin, että ne saavuttavat paksusuolen.

Päivittäinen annos  
Maitohappobakteerit 5 eri kannasta 5 miljardia
Bifidobacterium longum
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus plantarum
Bifidobacterium lactis

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, fruktoligosackarider, frukto-oligosakkaridit, MCT-öljy-jauhe, kasviperäinen kapseli (selluloosa).

Annostus

1 kapseli päivässä ruoan kanssa. Tarvittaessa annosta voidaan tilapäisesti nostaa 2 kapseliin päivässä. Jos kapseli on vaikea niellä, voidaan sen sisältö ripotella kylmään ruokaan tai kylmiin juomiin, jotka nautitaan sellaisenaan.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiFlora Basic Probiootit
Luokitus