GI Response – Glutamiini

Rating:
100% of 100
 • Aineilla, joita käytetään perinteisesti tukemaan ruuansulatusjärjestelmää
 • Sisältää 5 mg glutamiinia per annos
 • Laboratoriotestattu gluteeniton, maidoton, soijaton, GMO:n, glyfosaatin, torjunta-aineiden, rikkakasvien torjunta-aineiden ja magnesiumstearaatin osalta.
 • Tuote sisältää steviaa ja maistuu makealta
65,99 €
Hinta per päivä
2,23
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  237 g
  Alkuperäishinta
  65.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  44014
  EAN
  0 51494 44014 8

GI Response – Glutamiini

GI Response on lisäravinne ruuansulatusjärjestelmän ongelmiin. Se sisältää glutamiinia, arabinogalaktaaneja, aloe veraa, lääkemalvan juurta, punajalavan kuorta ja dipetidin L-Alaniinilla ja L-Glutamiinilla.

Glutamiini on yksi 20:stä luonnollisesti esiintyvistä aminohapoista, joita on proteiinissa. Suoliston solut suosivat mieluummin glutamiinia kuin glukoosia polttoaineena. Glutamiini on myös esiaste (lähtöaine) kehon omalle antioksidantti glutationille.

Arabinogalaktaanit ovat polysakkarideja, joiden galaktoosi- ja arabinoositasot vaihtelevat. Arabinogalaktaanit lisäävät butyraatin (voihappo) tuotantoa, rasvahapon, joka on tärkeä suoliston terveydelle. Arabinogalaktaanit vähentävät suoliston ammoniakin tuotantoa.

Aloe Veraa on käytetty perinteisesti helpottamaan ruuansulatusta.

Lääkemalvan juurta, niin kutsuttua marshmallow rootia, on käytetty perinteisesti ehkäisemään ruuansulatusjärjestelmän ongelmia ja happamia röyhtäisyjä.

Punajalavankuori sisältää polysakkarideja, jotka muodostavat geeliä, jonka arvellaan rauhoittavan suolta.

L-Alaniinin ja L-Glutamiini dipeptideinä voivat kulkeutua suoraan suolen limakalvon soluihin.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos  
Energiaa 5 kcal/5,8 kJ
Glutamiinia 5000 mg
Arabinogalaktaaneja 400 mg
Aloe Veraa 300 mg
L-Alanyyliä, L-Glutamiinia 200 mg
Punajalavankuorta 200 mg
Lääkemalvajuurta 200 mg

Ainesosat

L-Glutamiini, arabinogalaktaanit, aloe vera geeli (Aloe barbadensis), lääkemalva (Althaea officinalis, juuri), punajalavankuori (Ulmus rubra), L-Alanyyli, sitruunahappo, luontaiset makuaineet, punajuuri (Beta vulgaris), riisilese (Oryza sativa), steviaglykosideja steviasta (Stevia rebaudiana).

Annostus

1 mitallinen (7,9 g) sekoitettuna 3 dl:n vettä. Voidaan myös sekoittaa smoothieen tai tuoremehuun. Ei saa sekoittaa kuumiin juomiin. Tuote on jauheena.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa. Avattu tuote tulee käyttää kolmen kuukauden sisällä.

Asiakasarvostelut
 1. Auttoi mahakatarriini!
  Rating
  100%
  Minulla on mahakatarri, jonka vuoksi en koskaan saanut nukuttua. Oli siis todella mahtavaa huomata, kuinka GI Response rauhoitti vatsan ja teki nukkumisesta taas mahdollista.

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Terve!
  Rating
  100%
  Voin suositella GI Responsea, sillä se on tehonnut ibs:n aiheuttamiin ongelmiin/oireisiin. Aloin huomata vaikutuksen jo ensimmäisen purkillisen jälkeen, ja melkein uskallan sanoa olevani nyt terve!

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. Paras kokeilemani tuote!
  Rating
  100%
  Minulla on IBS ja haavainen paksusuolentulehdus, ja ripuli on aiheuttanut minulle suuria hankaluuksia. Kokeiltuani GI Responsea ensimmäisen kerran huomasin jo muutaman tunnin kuluttua, kuinka vatsani alkoi rauhoittua. Sen jälkeen ripulia ei ole ollut. Aivan mahtava tuote!

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiGI Response – Glutamiini
Luokitus