MegaFlora

 • Probiootti aikuisille 
 • 20 miljardia hyödyllistä suolistobakteeria yhdessä kapselissa 
 • 14 mahalaukun hapokkaassa ympäristössä selviytyvää bakteerikantaa, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa 
 • Laboratoriossa testattu Ei sisällä gluteenia, maitotuotteita, soijaa, GMO:ta, glyfosaattia, torjunta-aineita, kasvimyrkkyjä eikä magnesiumstearaattia 
49,99 €
Hinta per päivä
0,83
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  49.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  10204
  EAN
  0 51494 10204 6

MegaFlora

MegaFlora on yksi myydyimmistä probioottiravintolisistä. Se sopii sekä erilaisista vatsa- ja suolistovaivoista kärsiville että terveille ihmisille, jotka haluavat antaa suolistoflooralleen jatkuvaa tukea. MegaFlora sisältää 20 miljardia bakteerisolua 14 eri bakteerikannasta, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa. MegaFlora ei sisällä maitotuotteita.

Kunnollinen suolistofloora on erittäin tärkeä hyvän ruoansulatuksen ja terveyden kannalta. Suolistobakteereista on hyötyä, sillä ne tasapainottavat suoliston mikroflooraa. Se puolestaan edistää mm. ruoansulatusprosessia sekä haitallisten aineiden ja kuona-aineiden poistamista.MegaFlora on suunniteltu luomaan terve floora ohut- ja paksusuoleen. MegaFlora sisältää 20 miljardia bakteerisolua 14 eri bakteerikannasta, jotka eivät kilpaile toisiaan vastaan. MegaFlora ei sisällä maitotuotteita.

Tämä tuote säilytetään jääkaapissa, ja se tulee laittaa sinne heti toimituksen saavuttua. Suosittelemme, että haet pakettisi heti, kun olet saanut saapumisilmoituksen noutaa tuote.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos  
Maitohappobakteereita 14 eri kannasta 20 miljardia

Ainesosat

Täyteaine (selluloosa), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, L-leusiini), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, kasviperäinen kapseli (selluloosa).

Annostus

1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, voit rikkoa sen ja sirotella sisällön kylmään ruokaan tai juomaan, joka nautitaan heti.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytetään jääkaapissa.

Write Your Own Review
PalautteesiMegaFlora
Luokitus