Seleeni

MegaFoodin seleeni on raaka- ja täysravintolisä, jossa on seleenin lisäksi yrttejä ja vihanneksia.

 • Seleeni yrteillä ja vihanneksilla 
 • On raakaravintoa ja aitoa täysravintoa 
 • Auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
Special Price 38,99 €
Regular Price 39,99 €
Hinta per päivä
0,65
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  60 tabl
  Alkuperäishinta
  39.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  10186
  EAN
  0 51494 10186 5

Seleeni

MegaFoodin seleeni on raaka- ja täysravintolisä, jossa on seleenin lisäksi yrttejä ja vihanneksia. Seleeni auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja tukee immuunijärjestelmän ja myös kilpirauhasen normaalia toimintaa. Seleeni on tärkeää myös sen vuoksi, että se auttaa pitämään hiukset ja kynnet kunnossa.

Suomen maaperässä ei ole kovin paljoa seleeniä, joten on valittavasti vaikeaa saada riittävästi seleeniä pelkästään ravinnosta.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Seleeni 50 µg 91

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Saccharomyces cerevisiae, pinaatti (Spinacia oleracea), inkiväärinjuuri (Zingiber officinale), kurkumanjuuri (Curcuma longa), rosmariininlehti (Rosmarinus officinalis), persiljanlehti (Petroselinum crispum), oreganonlehti (Origanum vulgare), raakariisi (Oryza sativa), parsakaali (Brassica oleracea), porkkana (Daucus carota subsp. sativus), punajuuri (Beta vulgaris), täyteaine (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (kiseldioksidi), seleeniglysinaatti.

Annostus

1 tabletti päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiSeleeni
Luokitus