Sinkki

Rating:
100% of 100
 • Sisältää myös mm. pinaattia, parsakaalia ja punajuurta 
 • Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja suojaa oksidatiiviselta stressiltä 
 • Auttaa pitämään happo-emästasapainon normaalina ja hiukset, ihon ja kynnet kunnossa 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
37,98 €
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Alkuperäishinta
  31,99
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  Zink
  EAN
  0 51494 10188 9

Sinkki

Sinkki on kivennäisaine (hivenalkuaine), joka osallistuu moneen tärkeään prosessiin. Mm. kasvaminen, immuunipuolustus, haavojen paraneminen, hermosto, entsyymit, ihon- ja hiusten terveys ja lisääntymistoiminnot ovat riippuvaisia sinkistä. Sinkki yhdessä MSM:n kanssa tehoaa hyvin valkoisiin laikkuihin kynsissä. Lapsilla sinkinpuute hidastaa kasvua ja häiritsee kehitystä. Aikuisilla sinkinpuute aiheuttaa ihomuutoksia, vaikeuttaa haavojen paranemista ja heikentää ruokahalua. 

MegaFoodin sinkkilisä on erinomainen keino saada tätä elintärkeää ravintoainetta. MegaFoodin kivennäisaineiden perustana on whole food (täysravinto, prosessoimaton ruoka). Ne eivät siis sisällä keinotekoisesti isoloituja kivennäisaineita. Juuri siksi MegaFoodin kivennäisaineissa on kaikki tärkeät kofaktorit, joiden ansiosta elimistö ja solut pystyvät hyödyntämään ravintolisän parhaalla mahdollisella tavalla. 

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Sinkki 22,5 mg 225
Pinaatti 20 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Raakariisi (Oryza sativa), Saccharomyces cerevisiae, sinkkiglysinaatti, täyteaine (selluloosajauhe), pintakäsittelyaine (steariinihappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pinaatti (Spinacia oleracea), persiljanlehdet (Petroselinum crispum), porkana (Daucus carota subsp. sativus), parsakaali (Brassica oleracea), punajuuri (Beta vulgaris).

Annostus

1 tabletti päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Paras sinkki
  Rating
  100%
  Kärsin sinkinpuutteesta lähes kahden vuoden ajan, eivätkä kokeilemani sinkkivalmisteet auttaneet, ei edes reseptillä saatu Solvezink. Vasta alettuani käyttää MegaFoodin whole food -sinkkiä sain arvoni nousemaan normaalien viitearvojen sisälle! MegaFoodin sinkki on hieman muita kalliimpaa, mutta niiiin paljon parempaa, ja minä laitan mieluusti rahaa sellaiseen, joka oikeasti toimii! Kiitos!

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Äärimmäisen hyvä!
  Rating
  100%
  Täytyy todella sanoa, että nämä sinkkitabletit ovat äärimmäisen hyviä! Vaikutuksen todella huomaa!

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. Havaitsin suuren eron!
  Rating
  100%
  Sain tietää, että ihmisten yleisin puutostila on sinkinpuute. Minulla on ollut vaikeuksia saada hyttysenpuremia paranemaan, ja siellä täällä on tuntunut vähän kipua etenkin silloin, kun treenaan. Kun aloin syödä Greatlifen sinkkiä, huomasin eron nopeammin kuin uskoinkaan!

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiSinkki
Luokitus