Methyl B12

Rating:
100% of 100

Metyylikompleksi B12-vitamiinilla, foolihapolla & B6-vitamiinilla on ravintolisä täysravinnosta, jossa on B12-vitamiinin, foolihapon ja B6-vitamiinin aktiiviset muodot.

 • B6-vitamiinin, foolihapon ja B12-vitamiinin aktiivisten muotojen kanssa 
 • Edistää sydämen normaalia toimintaa, energia-aineenvaihduntaa ja punasolujen tuotantoa 
 • Vähentää väsymystä ja uupumusta ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
55,99 €
Hinta per päivä
0,93
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  60 tabl
  Alkuperäishinta
  55.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  10332
  EAN
  0 51494 10332 6

Methyl B12

Methyl B12 on täysravintolisä, joka sisältää B6-vitamiinin, foolihapon ja B12-vitamiinin aktiivisia muotoja. Methyl B12 on vegaanista, eikä sisällä GMO:ta (Geneettisesti muunneltua organismia). B6-vitamiini, foolihappo ja B12-vitamiini tukevat normaalia homokysteiiniaineenvaihduntaa, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä vähentävät väsymystä ja rasitusta. Vitamiinit B6 ja B12 tukevat sen lisäksi hermojärjestelmän normaalia toimintaa. B12-vitamiini tukee normaalia punaisten verisolujen muodostumista ja foolihappo normaalia veren muodostumista. Foolihapolla on myös osansa solunjakautumisprosessissa ja tukee sen lisäksi normaalia homokysteiiniaineenvaihduntaa sekä normaalia psykologista toimintaa. B6-vitamiini on tärkeä, koska se tukee hormoniaktiviteetin säätelyä. 

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
B6-vitamiini (Pyridoksaali-5′-fosfaatti) 8 mg 571
Foolihappo (Kalsium-L-metyylifolaatti) 200 µg 100
B12-vitamiini (Metyylikobalamiini) 500 µg 20 000
Punajuuri 225 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Punajuuri (Beta vulgaris), täyteaine (selluloosajauhe), raakariisi (Oryza sativa), pintakäsittelyaine (steariinihappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), Saccharomyches cerevisiae, B6-vitamiini (metyylikobalamiini), foolihappo (kalsium-L-metyylifolaatti).

Annostus

1 tabletti päivässä. Voidaan nauttia aterian yhteydessä tai ilman ateriaa. Tabletti voidaan murskata tai hienontaa ja sirotella ruokaan tai juomaan, jos on nielemisvaikeuksia.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Huipputuote!
  Arvo
  100%
  Minulla oli ohutsuolioperaation jälkeen vaikea puutostila. Kävin labrakokeissa käytettyäni Methyl B12 -valmistetta, ja tulokset olivat ihan mahtavat. Purkki ei ole edes tyhjä, vielä monta jäljellä.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiMethyl B12
Luokitus