One Daily

One Daily on monivitamiini-mineraalivalmiste, joka perustuu täys- ja raakaruokaan. Valmistetta otetaan yksi tabletti päivässä, ja se sopii kaikille 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

 • Vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävää täysravintoa raakaruokana
 • Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja ihon normaalin toiminnan kannalta tärkeää kollageenin muodostumista
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
32,99 €
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  One-Daily-CONF
  EAN
  0 51494 10151 3

One Daily

Monivitamiinimineraali on hyvä peruslisä, joka sisältää useita hivenaineita. One Daily on täysravinteesta valmistettu monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste niille, jotka haluavat ottaa yhden tabletin päivässä. One Daily perustuu täysravintoon (kokonainen, käsittelemätön ruoka), johon on jätetty useita kofaktoreita. Innate Response on ollut erittäin huolellinen One Daily -tuotteen valmistuksessa. He ovat esimerkiksi käyttäneet maailman hellävaraisinta kuivausmenetelmää, jonka avulla he voivat säilyttää useita hyödyllisiä mutta herkkiä fytokemikaaleja, joita elintarvikkeissa on.

Tämä tuote ei sisällä magnesiumia tai kalsiumia. Suosittelemme Basic Bone Nutrients- ja Magnesium-valmisteita täydentäviksi tuotteiksi, jos tarvitset lisää magnesiumia ja kalsiumia.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
A-vitamiini (beetakaroteeni) 375 µg RE 47
C-vitamiini (askorbiinihappo) 60 mg 75
D3-vitamiini (400 IU) 10 µg 200
E-vitamiini 10 mg α-TE 83
K-vitamiini 65 µg 87
B1-vitamiini 5 mg 455
B2-vitamiini 5 mg 357
Niasiini 20 mg NE 125
B6-vitamiini 6 mg 429
Foolihappo 240 µg 120
B12-vitamiini 15 µg 600
Biotiini 30 µg 60
Pantoteenihappo 10 mg 167
Rauta 4,5 mg 32
Jodi 75 µg 50
Sinkki 6 mg 60
Seleeni 25 µg 45
Mangaani 1,2 mg 60
GTF kromi 40 µg 100
Molybdeeni 20 µg 40
Boori 500 µg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Raakariisi (Oryza sativa), täyteaine (selluloosa), Saccharomyces cerevisiae, C-vitamiini, appelsiini (Citrus sinensis), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), niasiini, päällystysaine (steariinihappo), E-vitamiini, porkkana (Daucus sativa), pantoteenihappo, rautaglysinaatti, sinkkiglysinaatti, A-vitamiini (beetakaroteeni), B6-vitamiini, B1- vitamiini, B2- vitamiini, booriglysinaatti, parsakaali (Brassica oleracea italica), mangaaniglysinaatti, karpalo (Vaccinium oxycoccos), kaali (Brassica oleracea capitata), metsämustikka (Vaccinium angustifolium), antioksidantti (askorbyylipalmitaatti), karotenoidien seos, foolihappo, kupariglysinaatti, kromiglysinaatti, jodiglysinaatti, K-vitamiini, seleeniglysinaatti, molybdeeniglysinaatti, biotiini, B12-vitamiini, D3-vitamiini.

Annostus

1 tabletti päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiOne Daily
Luokitus