Organic Spirulina

 • Luomu spirulina, joka on valmistettu GMP:n mukaisesti 
 • Paljon fytoravinteita, aminohappoja, vitamiineja, kivennäisaineita ja klorofylliä 
 • Laboratoriotestattu ei sisällä kemikaaleja tai mikorokystiinejä 
 • Ei sisällä gluteenia, maitotuotteita, soijaa tai magnesiumstearaattia
Special Price 34,99 €
Regular Price 36,99 €
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  120 tabl
  Alkuperäishinta
  36.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  DM10325
  EAN
  810487034340

Organic Spirulina

Spirulina – täynnä ravintoaineita 

Dr. Mercolan luomuspirulina on yksi maailman parhaista spirulinoista. Jokainen erä on testattu, joten tuote ei sisällä tutkitusti lainkaan mikrokystiinejä tai muita levämyrkkyjä. Spirulinassa on runsaasti fytoravinteita, aminohappoja, vitamiineja, kivennäisaineita sekä klorofylliä. Spirulina on sinilevävalmiste, jota käytetään yleensä detox-kuurin aikana. 

Dr. Mercolan luomuspirulina sisältää runsaasti myös GLA:ta (gammalinoleenihappoa). GLA on tärkeä ihosolujen rakennusaine, jolla on merkittävä rooli ihon kyvyssä sitoa kosteutta. GLA vaikuttaa myös ihon elastisuuteen ja auttaa ihoa muodostamaan hyvän suojakerroksen. GLA ehkäisee ihon kuivumista. 

Dr. Mercolan luomuspirulina sisältää paljon pigmenttiproteiini fykosyaniinia. Tutkimukset ovat osoittaneet fykosyaniinilla olevan lukuisia terveysvaikutuksia, se on muun muassa tehokas antioksidantti. Dr. Mercolan luomuspirulinassa on myös runsaasti klorofylliä ja karotenoideja whole food -muodossa. 

Jos käytät spirulinaa, suosittelemme käyttämään lisäksi myös B12-vitamiinilisää. Spirulina sisältää nimittäin pseudovitamiini B12:ta, joka voi haitata aktiivisen B12-vitamiinin imeytymistä. 

Dr. Mercolan luomuspirulina – todella puhdasta spirulinaa 

Dr. Mercolan Spirulina kasvatetaan kaukana teollisuus- ja maatalouslaitoksista. Vedenlaatu on varmistettu hyvin huolellisesti ja tuotannossa noudatetaan GMP:tä (Good manufacturing practices), joka on lääkeyhtiöiden tuotannossaan käyttämä standardi. Tuotannossa noudatetaan myös BRC Global Standard for Food Safety -standardia, jolla varmistetaan elintarvikkeiden valmistuksen turvallisuus. 

1.3.2011 lähtien on ollut järkevää välttää läheltä Japanin Fukushimaa kerättyjä leviä. Dr. Mercolan luomuspirulina on kasvanut makeassa vedessä, jossa ei ole radioaktiivisuuden riskiä. Dr. Mercolan luomuspirulina ei sisällä myöskään bromia, terveydelle potentiaalisesti haitallista halogeenia. 

Merilevien lisäksi myös makean veden levät, kuten spirulina, voivat sisältää suuriakin määriä mikrokystiinimyrkkyjä, jotka voivat olla vahingollisia sekä maksalle että aivolle. Leväkukinnot voivat tuottaa suuriakin määriä mikrokystiinimyrkkyjä. Muun muassa siksi sekä ihmisten että eläinten tulee varoa juomasta leväkukintoja sisältävää vettä. Dr. Mercolan luomuspirulina on todella puhdasta. Se ei sisällä mikrokystiiniä tai muita levämyrkkyjä, gluteenia, maitotuotteita, soijaa tai magnesiumstearaattia. 

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Energiaa 10 kcal/41,8 kJ
Proteiinia 1 g
Hiilihydraatteja 0 g
joista sokereita 0 g
Rasvaa 0 g
A-vitamiinia (beetakaroteenia) 230 µg 29
Spirulinaa 2000 mg *
Fykosyaniinia 280 mg *
Klorofylliä 22 mg *
Karotenoideja 7,2 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Luomuspirulina (Arthrospira platensis), piidioksidi.

Annostus

Neljä tablettia päivässä. Voidaan ottaa sekä ruuan kanssa että tyhjään vatsaan.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiOrganic Spirulina
Luokitus