JUURI NYT – 20 % alennus tuotteista hiukset, kynnet ja iho!

Skin, Nails, & Hair 2

Rating:
100% of 100

MegaFoodin Skin, Nails, & Hair 2 (Iho, kynnet & hiukset) on mikroravinteita sisältävä täysravintolisä, joka edistää normaalia ihon, hiusten ja kynsien ylläpitoa. Se sisältää myös nokkosta, kryptoksantiinia & tokotrienoleja.

 • Aitoa täysravintoa, joka sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka edistävät ihon, hiusten ja kynsien normaalia kehitystä 
 • Sisältää vitamiineja, jotka auttavat suojaamaan ihosoluja oksidatiiviselta stressiltä. 
 • Sisältää nokkosta, seleeniä, sinkkiä ja pantoteenihappoa. 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita 
45,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Alkuperäishinta
  38,99
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  SKIN-NAILS-HAIR-CONF
  EAN
  0 51494 10280 0

Skin, Nails, & Hair 2

MegaFoodin Skin, Nails, & Hair 2 sisältää mikroravinteita, jotka edistävät ihon, hiusten ja kynsien normaalia kehitystä. Biotiini ja sinkki auttavat ylläpitämään normaalia ihoa ja hiuksia. Biotiini auttaa myös ylläpitämään normaaleja limakalvoja. C-vitamiini tukee normaalia kollageeninmuodostumista, jolla on merkitystä ihon ja ikenien normaaleissa toiminnoissa. A-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia ihoa ja normaaleja limakalvoja. Seleeni tukee normaalia kilpirauhasen toimintaa ja auttaa säilyttämään normaalit hiukset ja normaalit kynnet. Sinkki auttaa myös suojaamaan soluja ja myös ihosoluja oksidatiiviselta stressiltä. Seleeni edistää kilpirauhasen normaalia toimintaa ja ylläpitää normaaleja hiuksia ja normaaleja kynsiä. 

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
A-vitamiini 600 µg RE 75
C-vitamiini 200 mg 250
E-vitamiini 20 mg α-TE 167
B6-vitamiini (Pyridoksaali-5'-fosfaatti) 4 mg 286
Biotin 300 µg 600
Pantoteenihappo 20 mg 333
Sinkki 15 mg 150
Seleeni 50 µg 91
Nokkonen 500 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Nokkonen (Urtica dioica, lehdet), C-vitamiini, täyteaine (selluloosajauhe), raakariisi (Oryza sativa), appelsiini (Citrus sinensis), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), sinkkiglysinaatti, pintakäsittelyaine (steariinihappo), E-vitamiini, pantoteenihappo, porkkana (Daucus sativa), Saccharomyces cerevisiae, A-vitamiini, B6-vitamiini, hapettumisenestoaine (askorbyylipalmitaatti), sekalaiset karotenoidit, biotiini, seleeniglysinaatti.

Annostus

2 tablettia päivässä. Voidaan nauttia aterian yhteydessä tai ilman ateriaa. Tabletti voidaan murskata tai hienontaa ja ripotella ruuan päälle tai juomaan, jos on vaikeuksia niellä.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Erinomainen!
  Arvo
  100%
  Hiukseni eivät ole koskaan olleet paremmassa kunnossa!

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiSkin, Nails, & Hair 2
Luokitus