Thyroid Strength

Rating:
100% of 100

MegaFoodinThyroid Strength (ravintolisä kilpirauhasen tueksi) on täysravintopohjainen ravintolisä, jonka hivenaineet tukevat kilpirauhasen toimintaa. Se sisältää myös L-tyrosiinia, pyhäbasilikaa, ashwagandhaa ja forskoliinia.

 • Sisältää ashwagandhaa, jolla on adaptogeenisiä ominaisuuksia ja joka parantaa elimistön stressin käsittelykykyä 
 • Sisältää jodia, joka tukee kilpirauhasen normaalia toimintaa 
 • Sisältää L-tyrosiinia 
66,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Alkuperäishinta
  599
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  Thyroid-Strength-CONF
  EAN
  0 51494 20028 5

Thyroid Strength

MegaFoodinThyroid Strength (ravintolisä kilpirauhasen tueksi) on täysravintopohjainen ravintolisä, jonka hivenaineet tukevat kilpirauhasen toimintaa. Se sisältää myös L-tyrosiinia, pyhäbasilikaa, ashwagandhaa ja forskoliinia. Jodi edistää normaalia kilpirauhashormonien tuotantoa, kilpirauhasen toimintaa ja energia-aineenvaihduntaa. Seleeni tukee kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sinkki auttaa pitämään ihon, hiukset, kynnet ja limakalvot hyväkuntoisina. Sinkki auttaa säilyttämään normaalin happo-emästasapainon. Kupari auttaa pitämään sidekudokset kunnossa ja tukee hermoston normaalia toimintaa. 

Thyroid Strength -valmisteen kanssa tulee käyttää täydentävää multivitamiinivalmistetta. Katso täältä multivitamiini- ja kivennäisainevalmisteemme. 

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Jodi 150 µg 100
Sinkki 8 mg 80
Seleeni 70 µg 127
Kupari 350 µg 35
L-tyrosiini 300 mg *
Pyhäbasilika 250 mg *
Ashwagandha 250 mg *
Forskoliini 150 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Täyteaine (selluloosajauhe), L-tyrosiini, ashwagandha (Withania somnifera, Juuri- ja lehtiuute, Sensoril), pyhäbasilika (Ocimum sanctum, lehtiuute), raakariisi (Oryza sativa), forskoliini (Coleus forskohlii, juuriuute), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), Saccharomyces cerevisiae, pintakäsittelyaine (steariinihappo), stabilointiaine (guarkumijauho), sinkkiglysinaatti, kupariglysinaatti, jodiglysinaatti, seleeniglysinaatti.

Annostus

2 tablettia päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Hiukset ja kynnet kasvavat vauhdilla!
  Arvo
  100%
  Käytän Thyroid Strength - ja Ultra C-400 -tuotteita. Ne todella tehoavat! Arvoni ovat kohentuneet ja voin paljon paremmin. Olen pirteämpi, ja huomaan, että hiukset ja kynnet kasvavat!

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiThyroid Strength
Luokitus