Turmeric Strength for Whole Body

Rating:
100% of 100

Turmeric Strength for Whole Body sisältää sekä kurkumaa että C-vitamiinia. Se on erityisesti suunniteltu tukemaan koko elimistöä. Siinä on kurkumaa sekä kokonaisena että uutteena. Lisäksi tuotteessa on hyötyosuutta parantavaa piperiinia sekä C-vitamiinia ja pyhäbasilikan lehtiä ja marjoja.

 • Tuotteessa on käytetty koko kurkumaa, kurkumauutetta ja piperiinia, joka takaa kaikkien kurkuminoidien parhaan mahdollisen hyödyntämisen.
 • Sisältää C-vitamiinia, joka tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • Tutkitusti ei sisällä torjunta-aineita tai raskasmetalleja.
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
53,99 €
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Alkuperäishinta
  48.99
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  GT10006US-CONF
  EAN
  0 51494 10006 6

Turmeric Strength for Whole Body

Turmeric Strength for Whole Body on koko kehon hyvinvointia tukeva tuote. Se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, mutta suojaa myös soluja oksidatiiviselta stressiltä. Turmeric Strength for Whole Body auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja pitämään ihon hyväkuntoisena. Inkiväärin sukua oleva kurkumajuuri sisältää ns. kurkuminoideja. Ne saavat aikaan kurkuman keltaisen värin. Niistä tunnetuin on kurkumiini, polyfenooli, jolla uskotaan olevan tulehdusta estäviä ominaisuuksia. Se voi myös lisätä kolmen tärkeän antioksidantin, glutationin, katalaasin ja superoksididismutaasin, tuotantoa elimistössä. Kurkuman hyötyosuus on yleisesti ottaen melko vähäinen, mutta Turmeric Strength for Whole Body sisältää myös piperiinia eli mustapippuriuutetta. Se parantaa hyötyosuutta huomattavasti.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
C-vitamiini 120 mg 150
Kurkumauute (josta 475 mg kurkumiinia) 500 mg *
Kurkuma (koko juuri) 200 mg *
Pyhäbasilika 200 mg *
Hapankirsikka 100 mg *
Amerikankarpalo 80 mg *
Metsämustikka 75 mg *
Musta vadelma 75 mg *
Mustapippurista saatu piperiini 3 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Täyteaine (selluloosa), kurkuma (Curcuma longa), C-vitamiini, pyhäbasilika (Ocimum tenuiflorum, uute), appelsiini (Citrus sinensis), hapankirsikka (Prunus cerasus), pintakäsittelyaine (steariinihappo), metsämustikka (Vaccinium angustifolium), amerikankarpalo (Vaccinium macrocarpon, kokonaiset marjat ja uute), musta vadelma (Rubus occidentalis L. uute), raakariisi (Oryza sativa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), mustapippuri (Piper nigrum, uute 50:1), maltodekstriini.

Maltodekstriinin määrä on niin vähäinen, ettei sitä voi mitata milligrammoissa. Laki ei vaadi ilmoittamaan maltodekstriinia ainesosana, ja siksi monet yritykset jättävätkin sen pois ainesosaluettelostaan. MegaFood on laittanut sen ainesosaluetteloon, koska yritys haluaa toimia avoimesti ja ilmoittaa kaikki tuotteen sisältämät ainesosat.

Annostus

2 tablettia päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Taivaan lahja!
  Rating
  100%
  Jalkani olivat olleet turvonneet ja kipeät jo kaksi vuotta. Lääkärit ovat vain antaneet särkylääkkeitä. Käytettyäni kurkumaa kahden viikon ajan turvotus katosi, ja viikon päästä siitä kivutkin olivat poissa. Taivaan lahja.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiTurmeric Strength for Whole Body
Luokitus