Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic – Probiootti

 • Erityisesti raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille suunnattu tuote
 • 30 miljardia hyödyllistä suolistobakteeria vuorokausiannosta kohden
 • 14 ei-kilpailevia kantoja Lactobacillus rhamnosuksen kapselia kohti (HN001)
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
66,99 €
Hinta per päivä
2,23
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  66.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  10027
  EAN
  0 51494 10027 1

Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic – Probiootti

Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic on probioottinen lisäravinne, joka sisältää 30 miljardia elävää maitohappobakteeria 14:sta eri kannasta sekä inkiväärijuurta ja voikukanjuurta. Se on kehitetty erityisesti raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille. Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic -tuotteen bakteeriviljelmät ovat hyvin tunnettuja maitohappobakteereja, joita esiintyy luonnollisesti suolistofloorassa.

Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic sisältää myös inkivääriä, voikukkaa ja punajuurta, jotka on kuivattu tämän hetken hellävaraisimmalla refraktanssi-ikkunakuivausmenetelmällä. Inkivääri on sisällytetty rauhoittamaan vatsavaivoja ja tukemaan hyvää ruoansulatusta. Voikukanjuuri ja punajuuri ovat tärkeä osa hyvän suolistoympäristön edistämistä raskaana oleville ja imettäville naisille.

Maitohappobakteerit ovat osa normaalia suolistoflooraa ja kuuluvat hyvien suolistobakteerien joukkoon. Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic women on probiootti, jota tulee käyttää ennen raskautta, raskauden aikana ja koko imetyksen ajan.

Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic -valmistetta suositellaan raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille, koska osa 30 miljardista bakteerista on peräisin Lactobacillus rhamnosus -kannasta (HN001).

Tutkimukset osoittavat, että Lactobacillus rhamnosuksella (HN001) on positiivinen vaikutus naisten psyykkiseen hyvinvointiin raskauden ja synnytyksen jälkeiseen masennukseen liittyen. Tutkimukset osoittavat, että Lactobacillus rhamnosusta (HN001) saaneilla naisilla oli huomattavasti vähemmän masennusta ja ahdistusta.

Tutkimukset osoittavat, että muun muassa Lactobacillus rhamnosuksen (HN001) nauttiminen raskauden ja 6 kuukauden imetysjakson aikana vähentää merkittävästi lapsen riskiä sairastua ekseemaan ennen kuuden vuoden ikää.

Tutkimus osoittaa, että naisten, joilla on historia korkeasta verensokerista, ja iäkkäämpien naisten, jotka kuluttavat Lactobacillus rhamnosus (HN001), riski kehittää korkea verensokeri, pienenee.

Tutkimukset osoittavat myös, että lactobacillus rhamnosus HN001 vähentää bakteerivaginoosin riskiä eli ei-toivottujen bakteerien liikakasvua vaginassa. Kaikki Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic -bakteerien kannat sisältyvät raskaana olevien naisten normaaliin suolistoflooraan ja näiden kannat lukeutuvat hyvien suolistobakteerien joukkoon.

Keskimääräisellä ihmisellä on noin 1 x 1014 mikro-organismia ruoansulatuskanavassaan. Tämä on yli kymmenkertaisesti kehon solujen lukumäärä. Siten sisällämme on enemmän vieraita bakteereja kuin omia solujamme ja suolistoflooran terveys onkin yleiskunnolle tärkeää. IBS, ärtynyt paksusuoli, on yksi maailman yleisimmistä suolistosairauksista. Lisääntynyt läpäisevyys ja epänormaali suolistofloora voivat johtaa suoliston immuunijärjestelmän lisääntyneeseen aktivoitumiseen, mikä puolestaan ​​voi olla yhteydessä IBS:ään. Hyvä suolistofloora on erityisen tärkeä raskauden aikana, sillä raskaus vaikuttaa suolistoflooraan, millä voi tutkimusten mukaan olla pitkäaikaisia ​​seurauksia sekä äidille että vauvalle.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Maitohappobakteereita 14 eri kannasta 30 miljardia *
Inkivääri 230 mg *
Voikukanjuuri 230 mg *
Punajuuri 150 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Täyteaine (selluloosa), inkivääri (Zingiber officinale), voikukanjuuri (Taraxacum officinale), Punajuuri (Beta vulgaris), täyteaine (kalsiumlauraatti), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi), Lactobacillus rhamnosus (HN001), Lactobacillus rhamnosus (SD-5217), Bifidobacterium lactis (SD-5219), Lactobacillus acidophilus (SD-5212), Lactobacillus bulgaricus (SD6833), Bifidobacterium longum (SD-5588), Bifidobacterium bifidum (SD-6575), Lactobacillus brevis (SD-5214), Lactobacillus gasseri (SD-5585), Bifidobacterium infantis (SD-6720), Streptococcus thermophilus (SD-5207), Lactobacillus casei (SD-5213), Lactobacillus salivarius (SD-5208), Lactobacillus plantarum (SD-5209), Lactococcus lactis (SD-5584), kasviperäinen kapseli (selluloosa).

Annostus

2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, voit rikkoa sen ja sirotella sisällön kylmään ruokaan tai juomaan, joka nautitaan heti.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytetään jääkaapissa.

Write Your Own Review
PalautteesiBaby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic – Probiootti
Luokitus