Flora 20-14 Ultra Strength

Rating:
100% of 100

Myydyin probioottimme sisältää 20 miljardia hyödyllistä suolistobakteeria, jotka tukevat vatsan ja suoliston toimintaa. Flora 20-14 -probiootti sopii aikuisille, joilla on lieviä tai vaikeita vatsa- ja suolistoongelmia.

 • Probiootti aikuisille
 • 20 miljardia hyödyllistä suolistobakteeria yhdessä kapselissa
 • 14 mahalaukun hapokkaassa ympäristössä selviytyvää bakteerikantaa, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa
 • Laboratoriossa testattu Ei sisällä gluteenia, maitotuotteita, soijaa, GMO:ta, glyfosaattia, torjunta-aineita, kasvimyrkkyjä eikä magnesiumstearaattia
87,99 €
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  41006-CONF
  EAN
  0 51494 41006 6

Flora 20-14 Ultra Strength

Flora 20-14 Ultra Strength on yksi myydyimmistä probioottiravintolisistä. Se sopii sekä erilaisista vatsa- ja suolistovaivoista kärsiville että terveille ihmisille, jotka haluavat antaa suolistoflooralleen jatkuvaa tukea. Flora 20-14 sisältää 20 miljardia bakteerisolua 14 eri bakteerikannasta, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa. Flora 20-14 ei sisällä maitotuotteita.

Kunnollinen suolistofloora on erittäin tärkeä hyvän ruoansulatuksen ja terveyden kannalta. Suolistobakteereista on hyötyä, sillä ne tasapainottavat suoliston mikroflooraa. Se puolestaan edistää mm. ruoansulatusprosessia sekä haitallisten aineiden ja kuona-aineiden poistamista. Flora 20-14 on suunniteltu luomaan terve floora ohut- ja paksusuoleen. Flora 20-14 sisältää 50 miljardia bakteerisolua 14 eri bakteerikannasta, jotka eivät kilpaile toisiaan vastaan. Flora 20-14 ei sisällä maitotuotteita.

Tämä tuote säilytetään jääkaapissa, ja se tulee laittaa sinne heti toimituksen saavuttua. Suosittelemme, että haet pakettisi heti, kun olet saanut saapumisilmoituksen noutaa tuote.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos  
Maitohappobakteereita 14 eri kannasta 20 miljardia

Ainesosat

Täyteaine (selluloosa), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, L-leusiini), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, kasviperäinen kapseli (selluloosa).

Annostus

1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, voit rikkoa sen ja sirotella sisällön kylmään ruokaan tai juomaan, joka nautitaan heti.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytetään jääkaapissa.

Asiakasarvostelut
 1. Niin hyvä!!!
  Rating
  100%
  Tämä on auttanut sekä minua että tytärtäni voimaan paremmin! Tyttäreni alkoi kärsiä vatsakivuista vatsataudin jälkeen ja hänellä oli niitä joka päivä kuukausien ajan. Kun hän alkoi syödä Flora-tuotetta, hänen vatsakipunsa ovat kadonneet ja hän voi paljon paremmin! Olen niin iloinen, että näitä on olemassa! Tilauksen uudet heti kun ne loppuvat!

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Krooninen ummetus katosi kahdessa viikossa
  Rating
  100%
  Olen kärsinyt kroonisesta ummetuksesta 1,5 vuoden ajan. Olen kokeillut vedenjuonnin lisäämistä, gluteenin ja laktoosin pois jättämistä ja monia muita probioottimerkkejä (apteekista ostettuja). Kävin myös ravintoneuvojalla ja kokeilin FODMAP-ruokavaliota monta kuukautta tuloksetta. Minulle tehtiin paksusuolen tähystyskin... Sitten ravintoneuvoja suositteli tätä probioottia. Ostin probioottinne ja kahden viikon kuluttua kakkasin normaalisti kerran päivässä. Luulin, että se oli liian hienoa ollakseen totta, mutta nyt on kulunut jo puoli vuotta, ja kakkaan edelleen täysin normaalisti. Enkä edes noudata enää mitään ruokavaliota!

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. Huomasin eron jo 4 päivässä!
  Rating
  100%
  Huomasin suuren muutoksen jo 4 päivän kuluttua. Vatsani on rauhoittunut, eikä se ole enää niin turvonnut. Ruoansulatus on parantunut!

  Arvostelu

  Lähetetty

 4. Ainoa tuote, joka auttaa!
  Rating
  100%
  Tämä on ainoa tuote, josta on ollut apua IBS:n ja kroonisen mahakatarrin hoidossa. Olin kärsinyt niistä jo vuosikausia, joten suosittelen tuotetta vahvasti!!!

  Arvostelu

  Lähetetty

 5. LOISTAVAA!
  Rating
  100%
  Loistava tuote! Todellakin rakastan sitä. Ongelmani ovat pysyneet poissa. Elimistööni kerääntyi paljon nestettä ja olin koko ajan turvoksissa. Tämä tuote oikeasti auttoi. Kesti 2 viikkoa, ennen kuin se alkoi tehota. Ensin tuli ruoansulatusvaikeuksia. Muutaman päivän ajan oli kauhea ripuli, sitten se lakkasi. Elimistö kai puhdisti itsensä.

  Arvostelu

  Lähetetty

 6. Ihme IBS-D:n hoidossa
  Rating
  100%
  Olen kärsinyt IBS-D:stä jo 15 vuotta ja juossut vessaan jopa 10 kertaa päivässä. Oli vaikea saada arki toimimaan, kun sairaus rajoitti elämää ja esim. vessan oli oltava aina lähellä! Sitten aloin käyttää Flora 20-14 -probioottia, ja noin 3-4 viikossa tilanne parantui huomattavasti! Nyt noin 6-8 viikon jälkeen käyn vessassa 1-2 kertaa päivässä, eikä ripulia ole enää!! Syön monipuolisesti ja sallin itselleni sekä kahvittelun että herkuttelun, eikä vatsa mene sekaisin eikä tule kipeäksi! KUINKA se on mahdollista?! Mikseivät lääkärit määrää tätä potilailleen? Olin alussa todella skeptinen, mutta mikä ero entiseen! SUOSITTELEN!

  Arvostelu

  Lähetetty

 7. Tosi hyvä!
  Rating
  100%
  Maitohappokapselienne ansiosta minulla on enää harvoin isompia ongelmia vatsani kanssa. IBS oireilee kuitenkin vielä hieman, etenkin jos syön liian rasvaisia ruokia (kerma ja voi ovat pahimmat).

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiFlora 20-14 Ultra Strength
Luokitus