MegaFlora for Women – Probiootti

Rating:
100% of 100

MegaFlora Women on ainutlaatuinen, erittäin vahva probioottiravintolisä. Se sisältää 50 miljardia maitohappobakteeria 14 eri kliinisesti testatusta kannasta, ja tuote on erityisesti suunniteltu naisten bakteeriflooralle sopivaksi. MegaFlora Women sisältää myös karpaloa, punajuurta, isotakiaisen juurta ja voikukanjuurta.

 • Erityisesti naisten bakteeriflooralle suunniteltu tuote
 • 50 miljardia hyödyllistä suolistobakteeria jokaisessa päiväannoksessa
 • 14 luonnollista bakteerikantaa, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa, ja jotka selviytyvät vatsan hapokkaassa ympäristössä
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
67,99 €
Hinta per päivä
2,27
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  67.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  10021
  EAN
  0 51494 10021 9

MegaFlora for Women – Probiootti

MegaFlora Women on erittäin vahva probioottiravintolisä, joka on suunniteltu erityisesti naisten bakteeriflooralle sopivaksi. Jokainen kapseli sisältää 50 miljardia elävää ja paljon tutkittua maitohappobakteeria 14 eri kliinisesti testatusta kannasta, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa. MegaFlora Women sisältää myös karpaloa, punajuurta, isotakiaisen juurta ja voikukanjuurta, joissa tutkitusti ei ole torjunta-aineita, kasvimyrkkyjä tai glyfosaatteja.

MegaFlora Women sisältää mm. bakteerikantoja Lactobacillus rhamnosus (HN001) ja Lactobacillus plantarum (LP115), jotka ovat hyväksi emättimen flooralle. Terve emätinfloora koostuu ennen kaikkea maitohappobakteereista. Tutkimukset ovat osoittaneet, että antibiootit voivat sekoittaa terveen emätinflooran. On myös havaittu, että lactobacillus rhamnosus HN001 vähentää bakteerivaginoosin esiintymistä eli ei-toivottujen bakteerien liikakasvua alapäässä. Kaikki i MegaFlora Women -probiootin kannat, mukaan lukien HN001 ja LP115, kuuluvat normaaliin suolistoflooraan, ja niitä pidetään hyödyllisinä suolistobakteereina.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos  
Maitohappobakteereita 14 eri kannasta 50 miljardia
Karpalo 400 mg
Punajuuri 80 mg
Voikukanjuuri 80 mg
Isotakiainen 80 mg

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Täyteaine (selluloosa), karpalo (Vaccinium macrocarpon), Lactobacillus plantarum (LP115), punajuuri (Beta vulgaris), täyteaine (kalsiumlauraatti), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi), voikukanjuuri (Taraxacum officinale), stor Isotakiainen (Arctium lappa), Bifidobacterium lactis (SD-5219), Lactobacillus acidophilus (SD-5212), Lactobacillus rhamnosus (HN001), Lactobacillus bulgaricus (SD-6833), Bifidobacterium longum (SD-5588), Bifidobacterium bifidum (SD-6575), Lactobacillus gasseri (SD-5585), Bifidobacterium infantis (SD-6720), Lactobacillus brevis (SD-5214), Streptococcus thermophilus (SD-5207), Lactobacillus casei (SD-5213), Lactobacillus salivarius (SD-5208), Lactococcus lactis (SD-5584), kasviperäinen kapseli (selluloosa).

Annostus

2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, voit rikkoa sen ja sirotella sisällön kylmään ruokaan tai juomaan, joka nautitaan heti.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytetään jääkaapissa.

Asiakasarvostelut
 1. Tehoaa
  Arvo
  100%
  Tämä on ensimmäinen probiootti, joka on oikeasti tehonnut vatsaani aiheuttamatta sivuvaikutuksia. Hyvä käyttää sen jälkeen kun penisilliini on tuhonnut hyvät bakteerit. Saattaa jopa ehkäistä virtsatieinfektioita. Sisältö myös tuntuu luonnolliselta ja raikkaalta.

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Emättimen kutina lakkasi
  Arvo
  100%
  Minulla on raskauden jälkeen ollut emätinongelmia, kutinaa ja ärsyyntymistä. Kokeilin kaikkea mahdollista, mutta apu oli aina vain tilapäistä ja sitten kaikki oireet palasivat. Käytettyäni tätä probioottia 1 viikon kaikki ongelmat katosivat, eivätkä tulleet enää takaisin. Suosittelen vahvasti!

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. Ihottuma on hävinnyt!
  Arvo
  100%
  Kahden viikon jälkeen ihottumani on kadonnut! /Marina

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiMegaFlora for Women – Probiootti
Luokitus