Flora 5-14 Complete Care

Rating:
100% of 100
 • Aikuisille ja vähintään 5-vuotialle lapsille
 • 5 miljardia hyödyllistä suolistobakteeria yhdessä kapselissa
 • 14 mahalaukun hapokkaassa ympäristössä selviytyvää bakteerikantaa, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa
 • Laboratoriossa testattu Ei sisällä gluteenia, maitotuotteita, soijaa, GMO:ta, glyfosaattia, torjunta-aineita, kasvimyrkkyjä eikä magnesiumstearaattia
41,99 €
Hinta per päivä
0,7
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  41.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  40129
  EAN
  0 51494 40129 3

Flora 5-14 Complete Care

Flora 5-14 Complete Care on erittäin hyvä probiootti (suolistobakteerilisä). Se sisältää 14 eri kliinisesti tutkittua hyödyllistä suolistobakteerikantaa, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa. Kunnollinen suolistofloora on välttämätön hyvän ruoansulatuksen ja terveyden kannalta. Suolistobakteerit ovat elimistölle hyödyllisiä, sillä ne tasapainottavat suoliston mikroflooraa. Se puolestaan edistää mm. ruoansulatusprosessia sekä haitallisten aineiden ja kuona-aineiden poistumista. Flora 5-14 on suunniteltu luomaan terve floora ohut- ja paksusuoleen. Flora 5-14 sisältää 5 miljardia bakteerisolua 14 eri kannasta, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa. Flora 5-14 ei sisällä maitotuotteita.

Tämä tuote säilytetään jääkaapissa, ja se tulee laittaa sinne heti toimituksen saavuttua. Suosittelemme, että haet pakettisi heti, kun olet saanut saapumisilmoituksen noutaa tuote.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos  
Maitohappobakteereita 14 eri kannasta 5 miljardia

Ainesosat

Täyteaine (selluloosa), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, L-leusiini), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, kasviperäinen kapseli (selluloosa).

Annostus

1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, voit rikkoa sen ja sirotella sisällön kylmään ruokaan tai juomaan, joka nautitaan heti.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytetään jääkaapissa.

Asiakasarvostelut
 1. Ei enää vatsakipuja!
  Rating
  100%
  Kaksi 9- ja 11-vuotiasta lastamme syövät Flora 5-14 -valmistetta joka aamu, ja erityisesti 9-vuotias tyttäremme on huomannut, ettei hänellä ole enää lähes koskaan vatsakipuja! Poika syö valitettavasti liian vähän vihanneksia, mikä ei tarjoa parhaita edellytyksiä vatsan hyvälle toiminnalle. Olen nyt ostanut tätä säännöllisesti jo pitkään. Olemme erittäin tyytyväisiä!

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiFlora 5-14 Complete Care
Luokitus