JUURI NYT – 20 % alennus tuotteista hiukset, kynnet ja iho!

MegaFlora Kids – probiootti

MegaFlora Kids on erityisesti 5–13 -vuotiaille lapsille suunniteltu probiootti. Sen sisältämät bakteerikannat edistävät suoliston terveyttä ja auttavat pitämään suolistoflooran tasapainossa.

 • Erityisesti 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille suunniteltu tuote 
 • 5 miljardia hyödyllistä suolistobakteeria jokaisessa kapselissa 
 • 14 vatsalaukun hapokkaassa ympäristössä selviytyvää bakteerikantaa, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
41,99 €
Hinta per päivä
0,7
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  41.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  10215
  EAN
  0 51494 10215 2

MegaFlora Kids – probiootti

MegaFlora Kids on probioottilisä lapsille. Jokaisessa kapselissa on 5 miljardia elävää maitohappobakteeria 14 eri kliinisesti tutkitusta kannasta, jotka eivät kilpaile toistensa kanssa. MegaFlora Kids -valmisteen bakteeriyhteisöt ovat paljon tutkittuja maitohappobakteereja, joita suositellaan lapsille 5 ikävuodesta alkaen. Aikuisetkin voivat käyttää MegaFlora Kids -kapseleita, sillä niiden sisältämiä bakteerikantoja esiintyy luonnollisesti myös aikuisten suolistofloorassa. MegaFlora Kids sisältää elimistölle hyvää tekeviä bakteerikantoja, joita luonnostaan esiintyy ruoansulatuskanavassa. MegaFlora Kids on täysin maidoton. 

MegaFlora Kids sisältää mm. Lactobacillus rhamnosus -kantaa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että tästä bakteerikannasta on apua vatsa- ja suolistovaivoista kärsiville lapsille. Lisäksi on havaittu, että Lactobacillus rhamnosus vähentää lasten hengitystieinfektioita. On hyvä, että tuote sisältää bakteereja eri probioottiyhteisöistä, eli probioottikannoista. Niillä on nimittäin erilaisia ominaisuuksia, ja ne viihtyvät happamuudeltaan erilaisissa ympäristöissä vatsassamme ja ruoansulatuskanavassamme. Suolen limakalvo uusiutuu säännöllisesti ja tarvitsee siihen hyviä maitohappobakteereita. 

Maitohappobakteerit ovat osa normaalia suolistoflooraa, ja niitä pidetään hyödyllisinä suolistobakteereina. MegaFlora Kids on probiootti, jota on tarkoitus käyttää säännöllisesti vuoden ympäri. MegaFlora Kids tulee ottaa ruoan kanssa, ja tuotetta säilytetään jääkaapissa. MegaFlora Kids sopii erinomaisesti lapsen antibioottikuurin yhteydessä käytettäväksi. 

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos  
Maitohappobakteereita 14 eri kannasta 5 miljardia

Ainesosat

Täyteaine (selluloosa), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, L-leusiini), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, kasviperäinen kapseli (selluloosa).

Annostus

1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, voit rikkoa sen ja sirotella sisällön kylmään ruokaan tai juomaan, joka nautitaan heti.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytetään jääkaapissa.

Write Your Own Review
PalautteesiMegaFlora Kids – probiootti
Luokitus