JUURI NYT – 20 % alennus tuotteista hiukset, kynnet ja iho!

Ruoholla ruokitun naudan perna – LUOMU

Luomupernaa ruotsalaisista, ruoholla ruokituista naudoista. Ruoholla ruokittujen nautojen perna on sekä ekologista että KRAV-sertifioitua. Naudan perna valmistetaan eläimistä, joita on ruokittu 100 % ruoholla ja yrteillä. Eläinten ravinnosta 0 % on rehuviljaa (soijaa, vehnää, maissia). Naudan perna pakastekuivataan hellävaraisesti, jotta sen korkea ravintosisältö säilyy. Luomupernavalmisteessa on myös pieni määrä ruoholla ruokittujen lehmien maksaa, koska maksan kofaktorit auttavat elimistöä hyödyntämään pernan korkean rautapitoisuuden.

 • Naudan pernaa ruotsalaisista, ruoholla ruokituista ja luonnonmukaisesti kasvatetuista naudoista
 • Saatu lehmistä, joiden ravinto on 100 % ruohoa ja 0 % rehuviljaa
 • Ei sisällä lainkaan antibiootteja, kasvuhormoneja eikä torjunta-aineita
 • Hellävaraisesti pakastekuivatettu, jotta ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin
 • Ei sisällä allergeeneja
Special Price 35,99 €
Regular Price 36,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Ei ole varastossa
  Koko
  180 kaps
  Alkuperäishinta
  36.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  NK55158
  EAN
  7350133600152

Ruoholla ruokitun naudan perna – LUOMU

Luomupernaa ruotsalaisista, ruoholla ruokituista naudoista. Naudan luomuperna on sekä ekologista että KRAV-sertifioitua. Naudan luomuperna valmistetaan eläimistä, joita on ruokittu 100 % ruoholla ja yrteillä. Eläinten ravinnosta 0 % on rehuviljaa (soijaa, vehnää, maissia). Naudan perna pakastekuivataan hellävaraisesti, jotta sen korkea ravintosisältö säilyy. Naudan perna ei sisällä lainkaan antibiootteja, kasvuhormoneja eikä torjunta-aineita. Se ei sisällä lainkaan allergeeneja. Naudan perna ei sisällä minkäänlaisia lisä-, täyte- tai sideaineita. Luomupernavalmisteessa on myös pieni määrä ruoholla ruokittujen lehmien maksaa, koska maksan kofaktorit auttavat elimistöä hyödyntämään pernan korkean rautapitoisuuden.

Naudan pernassa on erittäin runsaasti rautaa (hemimuodossa), B12-vitamiinia ja kuparia. Naudan perna sisältää myös C-vitamiinia, riboflaviinia ja niasiinia, ja lisäksi myös pernan muita kofaktoreita. 

Päiväannos sisältää   % DRI:stä
Rasva 1,0 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,3 g
josta transrasvoja 0,0 g
josta monityydyttymättömiä rasvahappoja 0,1 g
josta kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 0,2 g
Kolesteroli 70 mg
Natrium 20 mg
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokereita 0,0 g
Kuitu 0,0 g
Proteiini 5 g
D3-vitamiini 3,9 µg 78
B12-vitamiini 5,8 µg 232
Rauta 8,9 mg 64
Kupari 0,8 mg 80
Naudanperna 1800 mg *
Naudanmaksa 1200 mg *

DRI = päivittäisen saannin vertailuarvo
* DRI ei määritelty

Ainesosat

Naudanperna* ainoastaan ruoholla ravituista eläimistä
naudanmaksa* ainoastaan ruoholla ravituista eläimistä
*Ekologiset ainesosat.

Annostus

6 kapselia päivässä vesilasillisen kanssa. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Jokainen 6 kapselin päiväannos sisältää yhteensä 1800 milligrammaa pakastekuivattua pernaa ja 1200 mg pakastekuivattua maksaa, mikä vastaa 18,9 grammaa tuoretta pernaa ja maksaa.Jos nieleminen on vaikeaa, kapselin voi rikkoa ja sirotella sisällön heti nautittavaan ruokaan tai juomaan.

Huomaa

Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Monipuolinen ja tasapainoinen ravinto ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Säilytetään huoneenlämmössä kuivassa ja pimeässä. Älä milloinkaan säilytä ravintolisiä suorassa auringonvalossa, kosteassa ympäristössä tai lämmönlähteen lähellä. Sulje purkki huolellisesti. Valmistettu Ruotsissa.

Write Your Own Review
PalautteesiRuoholla ruokitun naudan perna – LUOMU
Luokitus