Women's Advanced Multivitamin

Rating:
100% of 100

Women's Advanced Multivitamin (naisten monivitamiinimineraali) on erityisesti 55-vuotiaille naisille suunniteltu monivitamiini-mineraalivalmiste. Se sisältää korkealaatuisia täysravintovitamiineja ja kivennäisaineita.

 • Aitoja täysravintovitamiineja ja raakaruoka kivennäisaineita 
 • Ravintoaineita, jotka auttavat ylläpitämään normaalia ihoa ja hiuksia 
 • Sisältää myös koliinia ja ravintoaineita, jotka säätelevät hormonitoimintaa 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita 
63,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Alkuperäishinta
  58,99
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  Multi-women-CONF
  EAN
  0 51494 10323 4

Women's Advanced Multivitamin

Women's Advanced Multivitamin on MegaFoodin – Yhdysvaltojen johtavan ja kokeneimman täysravintolisien valmistajan - erityisesti 55-vuotiaille naisille kehitetty täysravintolisävalmiste. Multi for Women perustuu aitoihin täys- ja raakaruokiin, ja sen on kehittänyt naisten terveyteen erikoistunut naislääkäri. Kaikki vihannekset, hedelmät ja marjat on kuivattu käyttämällä Refractance window drying -menetelmää. Tämä on hellävaraisin kuivausmenetelmä, joka kestää parhaiten hapettumista ja hajoamista. Refractance ikkunakuivauksessa vitamiinit, kivennäisaineet, entsyymit ja fytokemikaalit säilyvät paljon paremmin kuin missään muussa kuivausmenetelmässä.

Koska Women's Advanced Multivitamin perustuu aitoihin täysravintovalmisteisiin, eli sellaisiin täysravintovalmisteisiin, joissa on säilytetty vitamiineja ja kivennäisaineita sitovia avaintekijöitä, imeytyminen ja biologinen hyötyosuus ovat poikkeuksellisen korkeat.

Women's Advanced Multivitamin sisältää ravintoaineita, jotka auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä, eli suojaavat soluja vapaita radikaaleja vastaan. Women's Advanced Multivitamin sisältää myös ravintoaineita, jotka auttavat ylläpitämään normaaleja hiuksia, ihoa ja kynsiä sekä normaaleja limakalvoja. Women's Advanced Multivitamin sisältää ravintoaineita, jotka edistävät normaalia kollageenin muodostumista, mikä puolestaan on tärkeää ihon ja ikenien normaalin toiminnan kannalta. Women's Advanced Multivitamin sisältää myös seleeniä, joka edistää kilpirauhasen normaalia toimintaa sekä normaalien hiusten ja kynsien ylläpitoa. Women's Advanced Multivitamin sisältää metyloitua B12:ta ja folaattia sekä B6-vitamiinin aktiivista muotoa, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa. Women's Advanced Multivitamin ravintoaineet edistävät myös hermoston normaalia toimintaa, lihasten normaalin toiminnan ylläpitämistä sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentämistä. Women's Advanced Multivitamin sisältämä koliini edistää normaalia homokysteiinimetaboliaa, normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja normaalin maksan toiminnan ylläpitämistä.

Women's Advanced Multivitamin tabletit voidaan murskata tai jauhaa niille, joten ne sopivat myös niille, joilla on nielemisvaikeuksia.

Tämä tuote ei sisällä magnesiumia tai kalsiumia

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
A-vitamiini (beetakaroteeni) 600 µg RE 75
C-vitamiini (askorbiinihappo) 100 mg 125
D3-vitamiini (800 IU) 20 µg 400
E-vitamiini 20 mg α-TE 167
K-vitamiini (K1- ja K2-vitamiini) 160 µg 213
B1-vitamiini 1,5 mg 136
B2-vitamiini 1,7 mg 121
Niasiini 20 mg NE 125
B6-vitamiini (pyridoksaali-5′-fosfaatti) 6 mg 429
Foolihappo (kalsium-L-metyylifolaatti) 400 µg 200
B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 10 µg 400
Biotiini 300 µg 600
Pantoteenihappo 10 mg 167
Rauta 15 mg 107
Jodi 150 µg 100
Sinkki 15 mg 150
Seleeni 50 µg 91
Kupari 200 µg 20
Mangaani 2 mg 100
GTF Kromi 100 µg 250
Molybdeeni 55 µg 110
Koliini 200 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Koliinibitartraatti, raakariisi (Oryza sativa), C-vitamiini, Saccharomyces cerevisiae, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), sinkkiglysinaatti, appelsiini (Citrus sinensis), rautaglysinaatti, päällystysaine (steariinihappo), E-vitamiini, porkkana (Daucus sativa), niasiini, täyteaine (selluloosa), pantoteenihappo, A-vitamiini (beetakaroteeni), K2-vitamiini, B6-vitamiini (pyridoksaali-5′-fosfaatti), parsakaali (Brassica oleracea italica), kaali (Brassica oleracea capitata), mangaaniglysinaatti, B2-vitamiini (riboflaviini-5′-natriumfosfaatti), antioksidantti (askorbyylipalmitaatti), B1-vitamiini, sekoitetut karotenoidit, foolihappo (kalsium-L-metyylifolaatti), kromiglysinaatti, kupariglysinaatti, biotiini, K1-vitamiini, jodiglysinaatti, seleeniglysinaatti, molybdeeniglysinaatti, D3-vitamiini, B12-vitamiini (metyylikobalamiini).

Annostus

2 tablettia päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa. Tuote on tarkoitettu naisille.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Monipuolinen multivitamiini
  Arvo
  100%
  Pidän tämän valmisteen sisällöstä. E-vitamiinit, B6 ja B12 ovat erityisen laadukkaita. Huomaan vaikutuksen, sillä olen vähemmän väsynyt käyttäessäni näitä. Hyvä multivitamiini meille naisille!

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiWomen's Advanced Multivitamin
Luokitus