Fermented Beet Powder Punajuurijauhe - EKO

Tri Mercolan luomu Fermented Beet Powder punajuurijauhe on ehdottoman korkealaatuista. Se sisältää luonnonmukaista fermentoitua punajuurijauhetta, jossa on luonnossa esiintyviä nitraatteja, fytokemikaaleja, antioksidantteja ja ravintoaineita, kuten folaattia, C-vitamiinia, kuitua, mangaania ja kaliumia. Tri Mercolan luomu Fermented Beet Powder punajuurijauhe sopii täydellisesti smoothieihin. Ei sisällä soijaa, GMO:ta eikä gluteenia.

 • Fermentoitu luomupunajuuri 
 • On historiallisesti käytetty edistämään verenkiertoa 
 • Luonnossa esiintyvät nitraatit 
 • Käymisprosessin ansiosta vapaa sokerista 
 • Ei sisällä GMO:ta, gluteenia, soijaa eikä makeutusaineita 
Special Price 34,99 €
Regular Price 36,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  150 g
  Alkuperäishinta
  36.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  DM10221
  EAN
  813006018401

Fermented Beet Powder Punajuurijauhe - EKO

Tri Mercolan luomu Fermented Beet Powder punajuurijauhe on ehdottoman korkealaatuista. Se sisältää luonnonmukaista fermentoitua punajuurijauhetta, jossa on luonnossa esiintyviä nitraatteja, fytokemikaaleja, antioksidantteja ja muita ravintoaineita, kuten folaattia, C-vitamiinia, kuitua, mangaania ja kaliumia. Tri Mercolan luomu Fermented Beet Powder punajuurijauhe sopii täydellisesti smoothieihin. Ei sisällä soijaa, GMO:ta eikä gluteenia.

Käymisprosessi tekee Tri Mercolan luonnonmukaisesta Fermented Beet Powder punajuurijauheesta käytännössä hiilihydraatittoman. Tri Mercolan luomu Fermented Beet Powder punajuurijauhe ei myöskään ole peräisin genimuunnelluista punajuurista, joita muuten käytetään melko paljon. Tri Mercolan luonnonmukaista Fermented Beet Powder punajuurijauhetta voi lisätä smoothieen tai vain sekoittaa lasilliseen vettä. Punajuurta on perinteisesti käytetty lisäämään ja parantamaan verenkiertoa.

Terveellistä nitraattia punajuuresta
Punajuuri sisältää poikkeuksellisen paljon nitraatteja. Punajuuren sisältämä nitraatti (NO3-) muuttuu elimistössä nitriitiksi (NO2-), joka puolestaan muuttuu elimistössä typpioksidiksi (NO). Typpioksidimolekyylillä on monia terveyshyötyjä. Tunnetuimpia niistä ovat verenpaineen alentaminen, aineenvaihduntahäiriöiden parantaminen, hapenkulutuksen vähentäminen fyysisen aktiivisuuden aikana, mutta myös solujen mitokondrioiden toiminnan parantaminen.

Typpioksidi ja erektio
Typpioksidi estää sykliseksi GMP:ksi (cGMP) kutsutun aineen hajoamisen. Tämä puolestaan parantaa erektiota. Potenssilääkkeet toimivat samalla tavalla. Jos sinulla on potenssiongelmia, ota yhteyttä osoitteeseen info@greatlife.fi, niin autamme sinua lisää.

Natriumnitraatti ja natriumnitriitti
Lihavalmisteisiin lisättävät suolat natriumnitraatti ja natriumnitriitti muodostavat epäterveellisiä nitrosamiineja. Jotta nitraatti olisi terveellistä, sen on oltava peräisin punajuurista tai muista elintarvikkeista, joissa sitä esiintyy luonnollisesti.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Energiaa 15 kcal/63 kJ
Rasvaa 0 g
joista tyydyttyneitä 0 g
Hiilihydraatteja 3 g
joista sokereita 0 g
Kuitua 1 g
Proteiinia 1 g

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Punajuuri (luomu, fermentoitu)

Annostus

1 mittalusikallinen päivässä (5 g) veteen, smoothieen tai mehuun. Voidaan ottaa mihin aikaan päivästä tahansa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiFermented Beet Powder Punajuurijauhe - EKO
Luokitus